Men…vad händer nu? 3D-utskrifter och produktdesign?

Vad händer nu ja…

En klart berättigad fråga. Undertecknad ska först och främst ha ett långt och soligt sommarlov med fantastiska framgångar för Sverige i fotbolls-VM, grillväder 24/7 och myggfria kvällar! När jag tänker på det har jag svårt att se hur det ska kunna slå fel… 🙂
Men sedan då? Ja det råkar faktiskt var så det redan finns ett annat projekt smygstartat i kulisserna. 3D-utskrifter och konsulttjänster inom produktdesign härnäst! Företaget heter ProScript och specialiserar sig som sagt på det där med 3D och det vore dumt att försitta chansen att puffa lite för företaget här…. Långt från det där med konst och konsthandel? Njae, det beror väl lite på hur man ser på det.  Båda sakerna handlar i mångt och mycket om kreativitet och skaparglädje. Dessutom används 3D-utskrifter i allt större utsträckning inom konsten.

Med ett stort teknikintresse samt många års erfarenhet av produktdesign och konstruktion  blev det här en utmaning som inte kunde bortses ifrån. Det ska bli fantastiskt kul att få grotta ner sig i olika designprojekt. Faktum är att ProScript redan tillverkat flertalet prototyper till en utav världens största tillverkare av Vodka, ett av världens största företag inom förpackningsindustrin samt är anlitad som designkonsult för ett affärsutvecklingsföretag inom retail.

Förutom konst kan man förstås också göra andra fantastiska saker med en 3D-skrivare. Verktyg, gjutformar, prototyper, leksaker, smycken och reservdelar för att nämna några.  Vi hanterar en mängd olika typer av material samt olika utskrivningstekniker såsom FDM och SLA. ProScript har som affärsidé att hjälpa sina kunder med allt möjligt från 3D-utskrifter av färdiga modeller till att ta fram CAD-modellerna åt kund eller att verka som designkonsult eller bollplank i projekt. ProScript har valt en mycket låg prissättning som affärsstrategi. Vad sägs om ett timpris för en konsult på endast 500 SEK/h? Inte farligt eller hur! 3D-modeller från 4 SEK/cm3 är också fantastiskt prisvärt!

Här finns vi!

Titta gärna in på vår hemsida, www.proscript.se och fördjupa dig lite i det här kring 3D-utskrifter och hör av dig om det finns något vi kan hjälpa dig eller ditt företag med!

Mvh
Martin
konsthandel24.se
ProScript.se

3D-modeller, 3D-utskrifter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *