Kommersiella jippon och fejkande försäljare!

personlig konst, modern konst på nätet, köpa konst online, köpa konst på nätet, moderna tavlor, abstrakt konst, abstrakta tavlor, handmålade tavlor online, konst on demand, räntefritt, delbetalning, räntefri delbetalning, online, handla, konstverk konst tavlor konsthandel konstgalleri

Nu är vi där. Den där mörka, iskalla och långdragna tiden vi kallar vintern. Den kommer lik förbaskat varje år hur mycket motstånd man än gör.

Visst, vintern är på många sätt en alldeles fantastisk årstid. Gnistrande snövidder och söta små roskindade barn i pälsmössa och overall som flåsande traskar upp för backen med pulkan i släptåg medan snoret hänger som två akterfendrar på en isbrytare från deras små näsor. Varm choklad med ostmacka i solväggen och glöggmys med levande ljus och pepparkakor på kvällarna. Helt underbart!

Men… med vintern kommer oundvikligen också de kommersiella vansinnigheterna. Oavbruten reklam på TVn om nya sorters leksaker. Årets julklapp koras (ofta flera gånger om) och alla uppmanas till att upprätthålla en köphets under de inledande månaderna av vintern. Kataloger dimper ner i brevlådor och våra mailkorgar översvämmas av ”fantastiska erbjudanden”.
REA hit och REA dit. Black Friday, December REA, tjuvstartad mellandags-REA, vanlig mellandags-REA, Nyårs REA, Januari-REA. REAREAREAREA REA!!!!

Vi på Konsthandel 24 får faktiskt lite ont i huvudet av den här hetsen. Samtidigt måste man som näringsidkare sticka ut och synas lite i det mediala bruset. Vad gör man?? Ptja… vi gör såhär:

Vi buntar ihop alla djäkla reor som December och Januari innebär. Vi tar Black Friday och mosar ihop den med December-REAn, mellandags-REAn och Januari-REAn och får fram något nytt i REA-väg. Ska vi kalla det för en ”kolossal konstkampanj”? Det tycker jag vi gör, det är alldeles lagom kommersiellt…

Som kontrast till det kommersiella kommer vi också att skänka allt överskott från tavlan ”What if…” till giving people för att underlätta för dem i deras arbete för att inget barn i Sverige ska behöva leva i utanförskap eller fattigdom.

Läs mer om deras arbete här: http://www.givingpeople.se/

/// Konsthandel 24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *