K-H spekulerar

Köpa konst online? Verkligen?

Köpa konst online? Vilka tavlor ska man ha i sin samling av konstverk? Vad kostar handmålade tavlor och vad var det egentligen Brummun Dahl såg utanför tältet??
Frågorna är många och svaren är få men konsthandel 24 behöver en blogg eller liknande för att lufta våra tankar och idéer. Kommer det alltid ha anknytning till tavlor eller konst över huvud taget? Vem vet? Det enda vi alla kan vara säkra på är att så fort vi får nys om något intressant kommer det att läggas upp här på sidan.

Till att börja med så vill vi på konsthandel 24 tipsa om att vi då och då kör en kampanj som vi kallar ”veckans tavla”. Det går helt enkelt ut på att vi väljer ut en av våra fina tavlor och bjussar på ett lite schysstare pris under några dagar. Först ut var denna tavla som vi kallar ”Every Cloud…” Mycket fin tycker vi! Håll utkik, rätt som det är dyker din favorittavla upp!

Vi jobbar också på med nya motiv och coola tavlor och grejor! Det kommer dröja ett tag innan något dyker upp på vår sida dock men var så säkra, arbetet alltid rullar på. Bakom kulisserna sliter vi om djur för att få fram den bästa konsten! Vi vill ju att ni ska få en häftig upplevelse när ni besöker oss! Vi vill också lyckas leva upp till vår slogan som ”Sveriges bekvämaste konstgalleri…?”

Följ en konsthandel

Hoppas att ni vill följa vår blogg eller vad vi ska kalla det och att ni tycker innehållet blir intressant! Kom gärna med idéer, förslag och kommentarer under ”loppets gång” så att säga. Vilken konst vill ni att vi ska skriva om? Vilka är era favorittavlor? Varför ska man köpa konst online? Läser folk ens bloggar längre? Ja ni förstår… vi får hjälpas åt att göra det här riktigt intressant helt enkelt! : )

/// konsthandel 24